Ocupem el Palau de la Música. Fem fora la màfia per ser poder decidir el futur del 99% #IaiosalPalau

Avui 18 d’abril ocupem el Palau de la Música per denunciar la màfia que fica la mà a la caixa, ens parla de sobirania i es ven el país a les grans empreses amb iniciatives com el TTIP o la privatització de la sanitat pública. Aquesta màfia que treballa perquè el frau fiscal, els abusos i fraus bancaris o el llatrocini més descarat com en el cas Palau, no tingui conseqüències pels qui les realitzen, mentre treballa perquè s’empresoni els qui s’atreveixen a plantar cara i protestar  ja  sigui en vagues generals, moviment pel dret a l’habitatge i a la ciutat o en el moviment 15M.

IMG-20150418-WA0009

Mentre, demanen presó a participants en la protesta que va consistir el 2011 a envoltar el Parlament per assenyalar la vergonya d’un Parlament que legislava contra la majoria del seu poble. Un Parlament que retallava en salut i educació alegrement i al capdavant de tot l’estat. En aquella acció nosaltres també hi érem i ho tornaríem a fer. Convoquem demà dia 19 d’abril a les 12h  a envoltar el Parlament i donar resposta a aquesta veritable cacera de bruixes que vol criminalitzar la protesta social i el moviment 15M.IMG-20150418-WA0008
Fa  6 anys que el cas Palau es va convertir en paradigma de saqueig de coll  blanc, per part d’empresaris i polítics. Millet i els responsables no  estan a presó. La gestió de l’entitat està -continua- en mans de gent   molt propera a la màfia. Davant el silenci còmplice dels mitjans, la  gestió del Palau continua en mans dels mateixos sectors i les operacions  opaques en marxa alerten que no pugui tornar a passar el mateix en el  futur immediat.
No podem sinó malfiar-nos i denunciar els qui com els polítics de CiU, ens parlen de sobirnanisme i nació,  mentre són còmplices i partidaris del TTIP (Acord Transatlàntic pel Comerç i la Inversió) que afermarà el poder de les finances i de les grans empreses, que s’erigiran en àrbitres de la nostra vida social i política. Els serveis públics, les regles laborals, les normes sanitàries, les mesures ambientals, ja no seran un assumpte sobirà, sinó que quedaran sotmeses als interessos granempresarials i financers, als famosos mercats… en definitiva, a l’1% global.IMG-20150418-WA0003
Sabem que la ciutadania organitzada aconsegueix coses: el 12 i 15 de maig de 20 vam decidir a Plaça Catalunya desemmascarar a Rodrigo Rato, un dels arquitectes de l’economia de casinoi màxim exponent de les portes giratòries: ministre d’economia, president del FMi i banquer; lladre, defraudador i estafador. Dijous el van detenir.
Amb aquesta màfia  político-empresarial no hi ha viatge possible, l’única sortida digna és fer-los fora. Fem-los fora doncs, per poder decidir el nostre futur.  És per això que  que convoquem aquesta tarda a la casserolada davant de la Comissió Europea a les 17h(Passeig de Gràcia amb Provença). No els hi deixarem vendre el país!  No els deixarem que ens organitzin la vida en benefici de l’1%!.
———————————————————————————————————————————–

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.