Clam a Montgat i tancada parcial a Badalona

El vestíbul de l'ambulatori de Montgat, ple minuts abans de l'hora de tancament de les urgències, ahir Foto: J.G.N

Els uns protesten a dins i a fora del CAP, mentre els altres l’ocupen dues hores

La tarda també va ser moguda a l’ambulatori de Montgat i, un altre cop, al de Nova Lloreda de Badalona. En el primer cas, amb la participació d’un centenar de veïns, entre els quals l’alcalde, el convergent Francesc Garcia. “Les retallades són necessàries, però entenc els veïns i m’he de posar al seu costat. Prego a la conselleria que reconsideri o suavitzi la retallada d’aquest servei”, va dir, referint-se al fet que, des d’ahir, prop de 18.000 persones –8.000 de la vila veïna de Tiana– quedin sense urgències de vuit del vespre a dotze de la nit. També present, l’alcaldessa tianenca, Ester Pujol (PSC), va prometre traslladar la situació a l’executiva de la Federació de Municipis de Catalunya, cosa que va calmar els concentrats, que no van arribar a tancar-se a l’ambulatori. Sí que ho van fer una cinquantena de badalonins, però només fins a les deu de la nit, l’hora en què, fins ahir, funcionaven les urgències que no volen perdre.

Miguel Tomás explicando las negociaciones con Sanidad

/J.G.Navarro -El Punt

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.