ICV-EUiA presenta una vintena de compromisos del programa


Montse Giner i Miguel Tomás, durant l’acte celebrat a la plaça de les Mallorquines. Foto: EL PUNT.

La candidata d’ICV-EUiA a l’Ajuntament de Montgat, Montse Giner, va presentar fa uns dies una vintena de compromisos del programa de la coalició, entre els quals hi ha la construcció de pisos socials de lloguer, la defensa de la sanitat i l’educació públiques, la implantació de les zones 30, l’extensió de les illes soterrades de recollida selectiva a tots els barris i la implantació de la policia de proximitat. També destaca l’aposta per la participació ciutadana i l’ampliació de la programació cultural. “El benestar de les persones és el nostre gran objectiu”, va dir Giner. A l’acte, també hi va intervenir el número 2, Miguel Tomás, que va repassar la feina feta a l’Ajuntament i va demanar el suport dels ciutadans “per poder continuar amb aquest treball”. Va recordar que la transformació de Montgat “és obra de tot el govern”. El president d’ICV, Víctor Gandía, va instar tots els partits a presentar els comptes de la campanya.

El Punt

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.