Homenatge a taxistas juvilats

 

Entrega de Diplomas 2007
Entrega de Diplomas 2007
 • Montgat va ser escenari ahir d’un acte de lliurament de diplomes als taxistes jubilats durant el 2007. Al voltant de 280 taxistes, la majoria dels quals han treballat en el sector més de 35 anys, van rebre l’homenatge de l’alcalde montgatí, Jordi Ràmia, i del president del Institut Metropolita del Taxi i regidor de Mobilitat del Ayuntament de Barcelona, Francesc Narváez.
  També es va fer un homenatge personal y un trofeu a Jose Luis Cajide expresident de Taxi Amic ja juvilat pel seu treball al capdavant de Taxi Amic així mateix a l’acte es va fer lliurament del diploma i la placa de juvilat així com un trofeu commemorant els 36 anys de dedicació al sector des de la vessant sindical al president del STAC Miguel Tomás, el lliurament la va fer Jordi Ramia Alcalde de Montgat municipi del qual són veïns els dos homenatjats des de fa mes de 25 anys
 • Deja una respuesta

  Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

  Logo de WordPress.com

  Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

  Imagen de Twitter

  Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

  Foto de Facebook

  Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

  Conectando a %s

  Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.